implatech-institute-logo

KANITA DAYALI DİŞ HEKİMLİĞİ EĞİTİMİ

Implatech, uluslararası birçok üniversite ve enstitü ile bilimsel çalışmalar yürüterek kanıta dayalı diş hekimliği prensibi ile ürün geliştirmektedir. Geliştirilen ürünlerin doğru kullanımlarını sağlayabilmek için kullanıcılarına yurt içi ve yurt dışında workshoplar, seminerler, kadavra kursları ve lisansüstü eğitimler organize etmektedir

Yüksek Lisans Programlarımız:

Oral İmplantoloji:
Cerrahi becerilerini ve bilgilerini geliştirmek isteyen diş hekimleri için tasarlanan bu program, katılımcıları güvenli, etkili ve kişiselleştirilmiş implant tedavileri sunmak için gereken bilgilerle donatmaktadır

Klinik Periodontoloji:
Bu program, diş etleri, alveolar kemik, sement ve periodontal ligamenti kapsayan periodontal hastalıkların teşhisi, prognozu ve tedavisini ele almaktadır.

İmplantoloji Doktorası:
İmplant diş hekimliğinde ileri düzey araştırma yapanlar için, doktora programımız mentorluk, araştırma ve yayınlar aracılığıyla implantoloji alanına katkıda bulunmak için bir platform sunmaktadır.

Kapsamlı eğitimler aracılığıyla bir yenilikçilik kültürü oluşturarak, Implatech diş hekimlerinin olağanüstü hasta bakımı sunmalarını, son teknolojilerle birlikte yeni tedavi teknikleri konusunda bilgilenmek ve sürekli eğitim ile farklılaşmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.